автор , Дневникснимка БулфотоПлеймейтката Магдалена Тепавичарова, по-известна като Маги Бадер, днес

...
автор , Дневникснимка БулфотоПлеймейтката Магдалена Тепавичарова, по-известна като Маги Бадер, днес
Коментари Харесай

Маги Бадер след разпита в прокуратурата: Не познавам Борисов и Илчовски

автор , " Дневник "

фотография Булфото

Плеймейтката Магдалена Тепавичарова, по-известна като Маги Бадер, през днешния ден е на разпит в прокуратурата във връзка със фотосите, които бяха публикувани от спалнята на Бойко Борисов.

" Не познавам тези хора. Нито господин Борисов, нито господин Илчовски. Аз съм си удостоверила думите, няма да разясня ", разяснява Бадер на излизане от постройката на Софийската градска прокуратура (СГП), съобщи.

Тя не изясни защо тъкмо е била призована, нито посочи какви въпроси тъкмо са й задавани от проверяващите. Разпитът й продължи близо 20 мин и тя се яви без юрист. Какъв е мотивът за разпита не е обявено публично, само че евентуално е обвързвано с изказванията на агробизнесмена Светослав Илчовски, дадени пред парламентарната комисия по проверка на ръководството в последните 10 години. " Агри.бг " цитира Илчовски, че дамата, снимала в спалнята на Борисов, е Маги Бадер. Тя самата незабавно отхвърли да има каквато и да е връзка със случая и с някогашния министър председател Борисов.

В четвъртък за разпит бе свикан и притежателят на " Градус " Иван Ангелов, само че юристът му Менко Менков изясни, че не става дума за досъдебно произвеждане, а за инспекция по сигнал на гражданско съдружие " БОЕЦ ", само че съгласно него в сигнала не се споменавали златни кюлчета и " Мата Хари ".

Какво твърди Илчовски

При първото си явяване в комисията Илчовски описа, че е информиран за произхода на кюлчетата в чекмеджето в спалнята на премиера (снимки за това бяха публикувани анонимно предишното лято като Борисов се разпозна като индивидът, латентен на леглото, само че отхвърли наличието на чекмеджетата.

Версията на Борисов е, че дама, поканена от него, която той назова " Мата Хари " е снимала в негово неявяване и е режисирала наличието на чекмеджетата).Пред комисията Илчовски разгласи, че кюлчетата са подарявани на Борисов за рожден ден от доближени предприемачи, а дамата, направила фотосите, била известна плеймейтка. По време на първото чуване в комисията той съобщи, че знае коя е, разяснява версия за какво е била при премиера, само че отхвърли да назове името й. Според него тя е направила фотосите, тъй като желала да покаже " по какъв начин се ръководи България ". Тогава Илчовски разгласи, че има и запис за това.

В роман пред изданието " Агри.бг " Илчовски твърди, че " Мата Хари ", снимала нощното шкафче на Бойко Борисов, е плейметката Магдалена Тепавичарова, известна като Маги Бадер. По думите на Илчовски притежателят на " Градус " Иван Ангелов е платил 5000 лв. с цел да " обслужи " тя Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР